Човекът, изпратил съобщението за тревога, е бил претоварен. Той е пропуснал

...
Човекът, изпратил съобщението за тревога, е бил претоварен. Той е пропуснал
Коментари Харесай

Шефът на ГД „Пожарна безопасност“: Човекът, изпратил съобщението за тревога, е бил претоварен

Човекът, изпратил известието за паника, е бил претрупан. Той е пропуснал процеса на верификация. Сигналът не е трябвало да бъде изпратен до всички кафези, а единствено до тестовите. Тестът е бил извършен единствено с съответния мобилен оператор, а не с всички. Това сподели Александър Джартов, шеф на Групово дело „ Пожарна сигурност “ пред Нова тв. 

След като системата стартира да действа публично, при приемане на известието ще има линк към уеб страницата, основан за тази цел, на който хората ще могат да се осведомят в допълнение, защото известието е с стеснен брой знаци, добави той. Съобщението е клетъчно лъчение, а не СМС, добави той.

Тестването ще стартира от идната седмица по области и ще завърши на 29 ноември с народен тест, добави Джартов. Той акцентира, че чака при започване на идната година системата да бъде въведена в употреба. Специалистът сподели, че е належащо телефонът да има обсег, с цел да получи известието. Джартов предизвести, че ще има телефони, които няма да могат да получат известието или няма да го получат във типа се допуска, че се пресъздава. Такива с по-стари версии на операционните системи, добави той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР